SITO ŠTAMPA

Sito štampa je tehnika kojom je moguće ostvariti otisak na gotovo svim predmetima sa ravnom površinom. Pogodna je za štampu na plastici, drvetu, keramici i sličnim podlogama raznih oblika i namJena. Posebnu primjenu nalazi u tekstilnoj industriji za štampu najraznovrsnijih tekstilnih materijala. Ova vrsta štampa koristi se za veće tiraže. Prednost sito štampe ogleda se u visokom kvalitetu i trajnosti otiska.
SITO SLIKA

DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna štampa je savremena štamparska tehnika namijenjena za manje i srednje tiraže, a koja znatno smanjuje cijenu i vrijeme proizvodnje. Idealna je za izradu vizitki, flajera, plakata, kataloga, fascikli, naljepnica i sl. Digitalna štampa za razliku od drugih tehnika ima najveću preciznost otiska.
DIGITALNA ŠTAMPA SLIKA

TAMPON ŠTAMPA

Tampon štampa je štamparska tehnika sa indirektnim otiskivanjem gdje se gumenim tamponom sa štamparskog klišea boja prenosi na predmet. Ova vrsta štampe se koristi na materijalima poput plastike, metala, gume, stakla i keramike. Tampon štampa je štamparska tehnika koju koristimo za štampanje sitnih detalja na oblim površinama, kao što su; hemijske olovke, upaljači, privjesci, satovi, šolje i sl.
TAMPON ŠTAMPA SLIKA

LASERSKA GRAVURA

Laserska gravura je savremena tehnika za markiranje drveta, metala, plastike i sl. To je brza i efikasna tehnika markiranje, numeraciju ili dekoraciju željenih predmeta. Ova tehnika je idealna za kvalitetan i dugotrajan otisak na Vašim predmetima.
GRAVURA SLIKA

VEZ

Još jedna od tehnika koja će ostaviti kvalitetan i dugotrajan otisak na Vašoj tkanini je vez tehnika. To je tehnika kojom se vezeni konac spaja sa tekstilom i tako Vaš logo ostaje dugotrajan. Najčešće se aplicira na polo majice, kačkete, jakne, hlače i sl. Vez tehnika se aplicira programski i pomoću veoma kvalitetnih savremenih mašina. U našoj ponudi imamo širok asortiman boja tako da smo sigurni da ćete pronaći željenu boju i biti zadovoljni.
VEZ